30. децембар 2009.

Tango Six

29.12.2009. увече у Music Star Cafe-у одржана је промоција чувеног Tango Six календара за 2010. годину. Чувен је из више разлога: без новчаног улагања, све је рађено бесплатно и практично само преко Интернета причало се о њему (колико сам упућен).


Назив Tango Six благе везе нема са стрипом (бејах у заблуди да има). Идеја иза календара је оригинална: оживљавање пулса клинички мртвој српској авијацији фотографисањем девојака за календар који ће се бесплатно делити. Ангажовање велико. Крајњи резултат: феноменално :)

Нешто више можете прочитати на блогу Везе код Милоја који је повезао Петра (стоји иза Tango Six) и мене (због предлога за штампарију). Петру сам дао неке предлоге и повезао пројекат календара са KlikMee. Хм, Петар је до мене дошао преко Милоја, Петар преко мене до КликМи-ја, преко Петра ћу доћи до лепотица са календара ;)  ... Сетио сам се чувене приче о шест степени раздвајања: до било које особе на овом свету можете доћи у највише шест корака. Занимљиве су ове шестице: Tango Six, шест степени раздвајања, шест лепотица на календару, 9 (6+6/2 или наопака шестица) заједничких ортака из средње на Фејсбуку ... Занимљивије је што се Петар и ја (посредно) знамо преко пет (можда чак 10) година :D Интернет је стварно један од највећих (војних, војно-научних) изума који омогућава веома лако и брзо повезивање са одговарајућим особама и фирмама.

Чух да је била добра промоција, чак су певали караоке (Eniac је опет показао да има талента). Чух, обзиром да, на жалост, нисам био на промоцији због болести . Надам се да ћу бити на промоцији идућег календара, ако је у плану :) 

1 коментар:

Dawn Chaser је рекао...

Momo druze, hvala na podrsci, pomoci i da brzo ozdravis ;)